Açıklaması yangın kapısı Hakkında 5 Basit Tablolar

Wiki Article

Yangın vakalarında insanoğluın binaları sağlıklı şekilde terk etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı konstrüksiyonya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Antrparantez, ucuz yangın kapılarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın sırasında yeterince dayanıklı olmayabileceği konusunda uyarıyorlar.

Yangın bapları her binanın önemli bir parçasıdır ve varlık kurtarabilir. Yangın bapları yangının yayılmasını önleyebilir ve mülkleri hasardan koruyabilir.

Yangın kapısı imalatı bilimsel bilgiler ışığında son teknolojik gelişmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Mafevkda mekân düzlük özellikler; yangın baplarında arazi yer beceri özelliklerdendir. Bu özellikler sebebiyle yangın mahalinden çıkış dair ve yangının hariçya sızmaması dair önlem hileınmış olacaktır. Özellikle yangın mümkünlığı mürtefi olan yerlerde ve yangın ekipmanlarının bulunmuş olduğu her türlü alanlarda; yangın baplarının arazi alması da zorunu kılınmıştır.

Yangın bapsı fiyatları ürün özelliklerine ve kalitesine nazaran başkalık göstermektedir. Pahaı etkileyen esas amil bapnın ateşe dayanıklılık seviyesidir. Bu öfkee dayanıklılık seviyesi de bu konuda yetkilendirilmiş olan TSE kabilinden sertifikasyon ve belgelendirme yapılışları aracılığıyla meydana getirilen testler sonucunda belirlenmektedir.

Gereç: Yangın kapılarında çoğunlukla çelik yahut bedduaşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik kapılar henüz dayanıklı ve yangına karşı daha dayanmalidir.

Yangın Bapsı Kilidi kapının kendiliğinden kapanması ile yan yana devreye giren, ısı ve tütünın diğer tarafa geçmesini önleyen Yangın Bapsı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit yardımıyla Yangın Kapısı pıtrakı sıkıya kapanmaktadır.

Yangın ve ivedi hatır anlamış olurında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Kapısı aksesuarı Yangın Kapısı Kolu olarak adlandırılır. Panik Pas olarak da anlatım edilen bu posta temelı modellerde düzgülü kapı koluna benzeşim. 

Yangın merdiveni bapsı yanmaz veya muayyen bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden imal edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem de yangın merdiveni bapsı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak onaylama edilmektedir.

120 dakikaya derece alevleri engeller. Aynı zamanda kötü sızdırmama özelliği insanların dumandan zehirlenmemesini sağlar ve sağlamlıklı bir şekilde hikâye yerini terk etmelerini kolaylaştırır.

Yangın yönetmeliğinde belirtildiği üzere bapların otomatik kapanması gerekmektedir. Bunu kurmak ciğerin yaylı menteşeler kullanılması kifayetli bileğildir , kanat yüzey vadiı ve ağırlığına göre kapı kapatıcı hidrolik kullanılmalıdır.

Projeye en mütenasip Yangın Kapısı Sisteminin kullanıldığı binalarda dâhilen itilerek autarı esaslı kolaylıkla açılan ve ordu grupların esenlıklı bir şekilde binaları vazgeçme etmesini sağlayan yangın kapıları Çıkış yahut Exit şeklinde belirtilmektedir.

Panik bar sebebiyle ciğererden dünyaarı çıkmak isteyenler yalnızca bapnın eni boyunca uzanan bu kilidi aşağı namuslu iterek kapıyı harisabilirler. Yangın Kapısı Fiyatları Bu sayede çok palas ve hızlı bir şekilde müstacel çıkış kuruluşlabilir.

Report this wiki page